
- مهر 12, 1396
- آپاروف
- 839 مشاهده
آموزش نصب سقف کشسان
آموزش نصب سقف کشسان در عین سادگی امری تخصصی و تجربی است که بهتر است به صورت بصری و توسط افراد با تجربه انجام پذیرد . سرعت در اجرا و نصب سقف های کشسان یکی از ویژگیهای منحصر به فرد این نوع سقف هاست که تقریباً بدون تخریب و کثیف کاری انجام می شود و معمولاً در ساختمانها و بناهای نوساز جزء آخرین مراحل کار بوده تا از کثیف شدن و پاره شدن پارچه کشسان در اثر برخورد با اشیاء نوک تیز جلوگیری شود . در نصب و اجرای سقف کشسان از سیستم گیره ای ( هارپونی) استفاده می شود که در عین سادگی و سرعت جزء قابل اطمینان ترین متدهای نصب سقف کششی است .
مراحل نصب سقف کشسان
مراحل نصب سقف کشسان در آموزش نصب سقف کشسان را به صورت شماتیک و بصری در ذیل توضیح می دهیم :
1) در مرحله نخست با توجه به نوع سقف کشسان ، نوع پارچه مصرفی ، شکل هندسی سقف ، نوع نورپردازی و … فاصله مورد نظر خود را از سقف اصلی گچی تعیین می کنیم و روی دیوار یا نقطه ای از سقف که قرار است ریل ها ( پروفیلهای آلومینیومی ) کار گذاشته شوند ، علامتگذاری و سپس خط کشی می کنیم .
2) در صورتی که نورپردازی به صورت بک لایت ( از پشت پارچه کشسان ) باشد اقدام به ریسه کشی به وسیله ریسه های smd می کنیم یا نصب لامپ مهتابی smd و همچنین اگر از نورپردازی آپلایت و پارچه لاکر استفاده می کنید . می توانید موقعیت لوستر یا چراغ های سقفی را مشخص کرده و سیم کشی های مربوطه را انجام دهید . اگر هم از فیبر نوری می خواهیم استفاده کنیم ، دستگاه فیبر نوری را به دیوار نصب و تنظیمات مربوطه را انجام می دهیم .
3) پروفیل ها را بسته به نوع آن سقفی یا دیواری به وسیله پیچ به دیوار یا سقف مورد نظر نصب می کنیم و با توجه به حساسیت پارچه های سقف کشسان نسبت به لبه های تیز تمام درزها ، لبه ها و کنج ها را با چسب آلومینیوم می پوشانیم تا این زوایا باعث پاره شدن پارچه نشود
آموزش نصب سقف کشسان
4) هیتر را روشن کرده و پارچه کشسان را در فاصله یک متری آن طوری نگه می داریم که حرارت به صورت یکدست به همه قسمت های آن برسد تا به کلی کمی نرم شود و به راحتی باز شود
5) گوشه های پارچه را به 4 گیره که در 4 کنج سقف آویزان است وصل می کنیم
6) به صورت متقابل و ضربدری ابتدا کنج ها را در ریل ها ( پروفیل ها ) نصب می کنیم .
7) وقتی 4 کنج نصب شد باز به صورت متقابل وسط هر کدام از اضلاع را به وسیله کاردک مخصوص جا می اندازیم و سپس ضلع مقابل و این عمل را ادامه می دهیم تا تمام پارچه سقف در ریل نصب شود .
8) در نهایت هم تمام سطح پروفیل ها را با نوار درز گیر می پوشانیم
اندازه پارچه سقف کشسان را معمولا! 5% تا 7% کوچکتر از ابعاد واقعی سقف کشسان می گیریم و هنگام نصب وقتی که با هیتر به آن حرارت می دهیم ، این پارچه شل شده و کش می آید و وقتی که نصب کاملاً تمام شد ، پارچه را به حال خود می گذاریم تا خنک و سرد شود . بعد از سد شدن ، پارچه منقبض شده و محکم می شود . در این مرحله سقف کاملاً محکم شده است و اصلاً شکم ندارد .
دیدگاهتان را بنویسید